Syksyinen outfit ja kuulumisia

outfit, helsinki
Outfit kuvat syksyisessä Helsingissä
Takki: H&M, laukku: H&M, korut: Luv North

Takki: H&M, Paita: H&M, Laukku: H&M, Korut: Luv North

Photos: Mikael Kuitunen / edit by me

Mukavaa maanantaita ja uutta viikkoa kaikille! Toivottavasti teillä oli ihana viikonloppu. Omani sujui rennosti sekä perheen että ystävien parissa.

Pyörähdimme Anniinan ja Pinjan kanssa I LOVE ME -messuilla perjantaina. Messut olivat tänäkin vuonna todella kivat. Paljon eri yrityksiä ja brändejä edustamassa itseään. Olen muutamana vuonna käynyt kyseisillä messuilla ja yleinen fiilis on aina ollut hyvä. Kävin moikkaamassa muutamia yhteistyökumppaneitani heidän yrityspisteillään. Huomasin, että messuilla oli tänä vuonna todella paljon esillä kotimainen luonnonkosmetiikka, mikä on super hienoa!. Itselleni löysin täysin uusia brändejä ja tuotteita, joita aion innolla testata.

Koulu vetelee viimeisiään. Kuun lopussa menen koululle toiseen arviointi tilaisuuteen. Arviointeja on siis kolme ja viimeinen niistä on ensi keväänä. Ennen arviointia on vielä paljon hommia, joita täytyisi tehdä.

Jäin äitiyslomalle viime viikolla, mikä tuntuu jopa hieman oudolta. Ajatukset sinkoilevat eri suuntiin, mutta onhan tää ihan mahtavaa. Raskausviikkoja on tällä hetkellä 35+5, joten laskettu aika on jo lähellä. Voin olla kiitollinen siitä, että yleisvointini on ollut todella hyvä koko raskauden ajan.

Mitäs sitä nyt sitten tekisi? Tuota kysymystä on varmaan moni miettinytkin, mutta itselläni ei kyllä tule olemaan tylsyyden hetkiä todennäköisesti ollenkaan. Viihdyn todella paljon kotona, ja voin jopa myöntää olevani välillä kunnon kotihiiri. Kotona pystyn rentoutumaan täysin. Voin nukkua päikkäreitä juuri silloin, kun siltä tuntuu, ja katsella jotain hyvää sarjaa. Tämä aika mahdollistaa myös minun koulutehtävien viimeistelyn ja valmistautumisen itse arviointeihin.

Tämä viikko näyttääkin jo aika täydeltä. Olen menossa ekaa kertaa elämässäni raskausajan hierontaan ja käyn myös ekaa kertaa laittamassa geelilakkauksen kynsiini, jännää! Päivitän näistä jotain instagramiin, joten sieltä voit seurata kyseisiä tapahtumia.

Toivon teille kaikille oikein upeaa uutta viikkoa! Ja nauttikaa ihanasta syksystä!

-Hennica