Hankintoja vauvalle - osa 2

Ihania pieniä vaatteita tulevalle tytölle.
Valkoiset nahkaiset tossut tytölle. Sisustus laatikot ovat Jollyroom.com
Minun mummoni kutomat villavaatteet ovat niin suloisia ja tarpeellisia talven tullen.
Vauvanvaatteet järjestykseen
Tuteille oma laatikko ja potkuhousuille.
Valitsimme Philips Avent tuttipullot. Äitiyspakkaus oli täynnä tarpeellisia vaatteita ja tavaroita vauvalle.
Super suloinen vaunulelu meidän tulevan tytön vaunuihuin, Vaunulelun on tehnyt  Koukussadesign
Ihana kylpysetti vauvalle, kylpyhetkiin. Luinliving kylpypyyhe nallen korvilla, SOPHIE LA GIRAFE BABY - vartalovoide ja SOPHIE LA GIRAFE BABY - kylpylelu. Tuotteet saatu  Raskauskeiju.fi

Kirjoitin aiemmassa postauksessa vähän isommista hankinnoista vauvalle. Tässä postauksessa kerron, millaisia vaatteita olen löytänyt pienelle, ja mitä kaikkea muuta on hyvä olla hankittuna heti alusta lähtien. Kaikki hankinnat, jotka tässä esittelen on mietitty juuri meidän tarpeisiin sopiviksi. Jokaisella perheellä on tietenkin aina ne omat tarpeet ja mieltymykset, joiden pohjalta hankinnat tehdään.

Olen ostanut melkein kaikki vaatteet pienelle eri kirpputoreilta tai saanut ystäviltäni. Vauvan ihan ensimmäiset vaatteet menevät niin nopeasti pieniksi, että ei ole järkevää ostaa kaikkea täysin uutena. Käytettynä ostetut vaatteet ovat tänä päivänä todella laadukkaita, joten tällaista mahdollisuutta kannattaa todellakin hyödyntää.

Joitakin vaatteita olen ostanut uutena, mutta vain sen takia, että pääsisin hypistelemään ihania pieniä vauvanvaatteita kaupoissa. Pääsääntöisesti olen ostanut H&M tai NEWBIE vaatteita, koska niitä on ollut eri kirpputoreilla eniten tarjolla. Lisäksi mummoni on kutonut pienelle jo parit villahousut ja neuleet. Toivoin niitä kovasti, sillä niissä säilyy tunnearvo ja ovathan ne todella suloiset. Koska pienokainen syntyy meille loppuvuonna talven keskelle, on tärkeää pukea hänet lämpimästi. Tästä johtuen olen ostanut lähinnä pitkähihaisia potkupukuja ja bodeja.

Päätin myös ottaa Kelan tarjoaman äitiyspakkauksen. Tiesittekö muuten, että äitiyspakkaus on suomalainen keksintö? Tämä on innoittanut muitakin maita kokeilemaan erilaisia versioita äitiyspakkauksesta. Äitiyspakkaus sisältää paljon erilaisia ja hyödyllisiä tarvikkeita vauvalle. Tänä vuonna pakkauksessa oli paljon suloisia neutraalin värisiä bodeja ja aivan ihastuttava makuupussi, joka tulee meillä kyllä heti käyttöön vaunuihin.

Halusin vaunuihin jonkinlaisen vaunulelun, ja löysinkin @koukussadesign yrityksen suloiset kotimaiset käsintehdyt virkatut vaunulelut. On todella mahtavaa, että heidän kaikille tekemille leluille on CE merkintä, joka kertoo siis siitä, että kyseiset tuotteet on valmistettu turvallisuussäädösten mukaisesti. Ihastuin heidän tekemään pupu maskottiin, jonka väreiksi valitsin valkoisen ja vaaleanpunaisen. He valmistavat kaikki tuotteet asiakkaan omilla toiveilla. Lisää inspiraatiota löydät heidän instagram sivulta @koukussadesign. Vaunulelu on lapsen mielestä kiinnostavaa katseltavaa ja tuo vaunuihin sen viimeisen silauksen.

Some vaikuttaa todella paljon vauvan hankintoihin ja kuluttamiseen yleisesti. Minulle some on tarjonnut hyvän mahdollisuuden tutustua aivan uusiin tuotteisiin, joiden testaaminen on ollut ihan huippua. Tein yhteistyötä muun muassa Raskauskeiju.fi kanssa, minkä ansiosta sain aivan ihastuttavan kylpysetin vauvalle. Paketissa oli valkoinen ja ylellinen LUINLIVING-kylpypyyhe sekä SOPHIE LA GIRAFE BABY-vartalovoide ja -kylpylelu. Osoitteesta Raskauskeiju.fi löytyy laaja valikoima ihania tuotteita niin vauvalle kuin odottavalle äidillekin. Heidän instagram tililtä löydät myös paljon hienoja ideoita @raskauskeiju.fi.

-Hennica