Uudet nettisivut - Uusi ilme

Uudet nettisivut ja uusi ilme
Kauniit harmaan sävyt syksyyn
Aamurutiinit. Lumene ja Luv North

Syksy on tullut! Ihanaa! En ole aiemmin pitänyt syksystä, mutta tänä vuonna olen jopa oikein odottanut sitä.

Oletteko muuten huomanneet, että olen uudistanut blogi-nettisivuni. Elokuussa iski itselleni hirveä ahdistus aiemmasta nettisivuista, koska ne eivät olleet yhtään mieleiset. Sivut olivat kovin keskeneräiset ja epäkäytännöliset. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin siirtyä squarespace.com alustalle ja rakensin itse uudet nettisivuni. Squarespace on todella helppokäyttöinen; liimaa ja leikkaa -periaatteella toimiva verkkosivualusta. Pystyn siis helposti muokata pohjaa ilman koodaamistaitoja, joita en siis omista ollenkaan.

Sain apua myös aivan ihanalta ja ammattitaitoiselta Karoliinalta. Hänen antaman pienen opastuksen avulla pystyn päivittämään ja muokkamaan sivujani itse jatkossa. Karoliina on yrittäjä, joka laittaa yrityksesi nettisivut kuntoon hetkessä. Häneltä saa apua pienemmissäkin ongelmissa ja kommunikointi on vaivatonta. Käykää tutustumassa hänen omiin nettisivuihin ja hänen työnäytteisiin. Suosittelen lämpimästi!

Mitä tykkäätte? Itse olen todella tyytyväinen. Halusin mahdollisimman selkeät, kauniit ja yksinkertaiset sivut. Tämä loi minulle henkilökohtaisesti uutta virtaa blogin pitämiseen ja ylipäätänsä some-maailman ylläpitämiseen. Olen ollut aina kovin aktiivinen instagramin puolella, mutta nyt blogini pääsee sen kanssa samalle viivalle.

Blogini on minulle työväline. Se on osa kouluprojekteja ja arviointeja. Pystyn tekemään eri yritysten kanssa yhteistöitä blogini avulla ja lisäksi se toimii itselleni tietynlaisena päiväkirjana. Miksi siis en panostaisi siihen?

Ihanaa uutta alkavaa viikkoa!

-Hennica