KUULUMISIA

Tovi taas vierähtänyt siitä, kun viimeksi tänne blogin puolelle mitään kirjoitellut. Mutta nyt ajattelin hieman kertoa kuulumisia. Viime postauksen jälkeen on tapahtunut paljon. Siis apua nyt on jo elokuu. Elokuu on kyl yks mun lemppari kuukauksista. Se on vielä ihan kesää mut samalla siinä on jo jotain syksyn vivahteita.

Bea on jo 8 kuukautta ja me ostettiin toukokuussa Mikenkaa meidän yhteinen ensiasunto. Koko kesä on mennyt sitä remppaillessa ja sisustaessa. Arki on vaatinut hieman soveltamista, juoksevan veden uupuessa ja tavaroita metsästäessä. Mutta me ollaan selvitty! Nyt ollaan siinä pisteessä että tämän viikon aikana meidän pitäisi päästä muuttamaan ihan kokonaan meidän uuteen kotiin, jee!

Ajattelin hieman kirjoittaa ja kuvittaa täällä blogin puolella myös meidän asuntoa ja sen sistusta teille. Mun instagramista @hennicahalme löytyy paljon materiaalia meidän remontti kesästä. Olisko teidän mielestä kiva nähdä meidän valmiista asunnosta kuvia myös täällä blogin puolella? -Hennica

Meidän uusi upea keittiö tulee tähän.
Hanskat käteen ja eikun remontoimaan.
Ihana remontoida itselleen uutta kotia.