MITÄS MEIJÄN 8 KUUKAUTINEN?

Noin pari viikkoa sitten Bealla tuli kahdeksan kuukautta ikää täyteen. Tää aika ja ikä on jo hieman hämmentävää, koska ei oikein tiedä onko hän vauva vai jo melkein taapero. Vauvat on pieniä tuhisijoita ja ne nukkuu suurimman osan ajasta, Bea ei todellakaan ole sellainen. Menoa ja meininkiä on nykyään niin paljon. Tätä ”vauvavuotta” on vielä 4 kuukautta jäljellä joten nautitaan siitä vielä.

Bea alkoi ryömimään noin puolenvuoden iässä ja se taito on kovasti vahvistunut tässä kuluvien kuukausien aikana. Nyt kiivetään jo sohvan reunoja pitkin ylös ja mä toimin eräänlaisena kiipeilypuuna. Tämä kehitysvaihe on aivan mahtavaa kun näkee selkeesti mitä kaikkea lapsi oppii ja kuinka kaikki aistit ja raajat vahvistuvat. Samalla tämä vaihe on haastavaa, koko aika pitää olla silmät selässäkin.

Hampaita ei vielä ole yhtään, toisaalta ihan kiva koska sitten kun niitä tulee tai on niin niitä pitää hoitaa. Eli nautitaan tästä(kin) ajasta.

-Hennica

Vauhdikas 8 kuukautinen
Tämä suloinen rusettipanta on saatu yhteistyössä  Lilie designlta .