Millaista on olla äiti? | ACO Minicare & Intimate Care kokemuksia

*Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä ACOn kanssa.

ACO haastoi mut pohtimaan mun omaa äitiyttä ja jakamaan positiivisia kokemuksia ja ajatuksia äitiydestä tämän postauksen yhteydessä.

Olen tällä hetkellä saanut olla äiti maailman ihanimmalle pikku tytölle 9 kuukauden ajan. Aika on mennyt kuin siivillä ja olen oppinut paljon. Olen oppinut itsestäni ja siitä mitä on huolehtia toisesta ihmisesta ympäri vuorokauden. Äitiys on aivan ihanaa ja se on tullut mulla alusta asti täysin luonnostaan.

Huolenpito ja läheisyys on itselleni äitinä erittäin tärkeitä. Olen alusta asti halunnut antaa lapselleni sylin johon käpertyä. Läheisyys tapahtuu ihan pienemmissäkin asioissa. Ihokontakti synnytyksestä lähtien, vaipan vaihtaminen ja kylpy hetket. Meillä läheisyys ja huolenpito toteutuu myös ihonhoidossa.

Monet iho-ongelmat varjostavat jo hyvin pienestä lähtien monissa perheissä. Meitä on onnistanut sen verran, että meillä ei olla iho-ongelmista kärsitty juuri lainkaan. Joskus on voinut olla jotain pientä vaippaihottumaa tai kuivahkoa laikkaa iholla. Näissä tapauksissa oikeilla tuotteilla on suuri merkitys.

ACO Mini Care tuotesarja perheen pienimmille

Meillä on päivittäisessä käytössä mm. ACOn Minicare Diaper Rash Spray ehkäisemään vaippaihottumaa ja se on toiminut. Tuote levittyy todella helposti juuri tuon sprayn avulla. Spray muodostaa iholle puoliläpäisevän kalvon, joka antaa suojaa ärsyttäviä aineita vastaan, vähentää vaipan aiheuttamaa hankausta ja estää vaipan aiheuttamaa punoitusta.

ACO Mini Care tuotesarja

ACO Minicare Wash Mousse pesuvaahto on ihan meidän suosikki, se puhdistaa ihon ja hiukset kuivattamatta. Wash Moussea voi käyttää sekä suihkussa että kylvyssä ja myös ilman vettä, eli se on todella monikäyttöinen.

ACO Mini Care tuotesarja
ACO Mini Care tuotesarja
ACO Intimate Care tuotesarja

Tämän kamppiksen yhteydessä sain testiin myös nämä ihastuttavat ACO Intimate Care -sarjan tuotteet, jotka olivat itselleni aivan uusia. Sarja sisältää Intimate Care Cleansing Oil -puhdistusöljyn, Intimate Care Cleansing Wash -pesunesteen, Moisturising Gel -kosteusgeelin, Soothing Cream -voiteen, ja Cleansing Wipes -puhdistusliinat. Sarjan täysin hajusteettomat tuotteet puhdistavat, hoitavat ja kosteuttavat herkkää intiimialuetta ärsyttämättä.

Ehdoton suosikkini näistä tuotteista oli Intimate Care Cleansing Oil puhdistusöljy ja Intimate Care Cleansing Wash -pesuneste. Vaihdoin jo raskaana ollessani pesuaineeni täysin hajusteettomiin tuotteisiin ja niissä on pysytty. Nämä Intimate Care -sarjan pesuaineet sopivat täydellisesti käyttööni. Tuotteet ovat miellyttäviä käyttää ja ne jättävät pehmeän ja sileän tunteen iholle.

ACO Intimate Care tuotesarja
ACO Repairing Skin Oil - vähentää arpien ja raskausarpien näkyvyyttä sekä estää vaikeiden raskausarpien syntymistä.

Sain myös testiin tämän ACO Repairing Skin Oil -kuivaöljyn, joka sisältää mm. Camelina sativa -öljyä, sheaöljyä ja B5-vitamiinia. Kuivaöljy sopii käytettäväksi esimerkiksi akne- ja raskausarpien häivytykseen tai raskausaikana estämään vaikeiden raskausarpien syntyä. Nopeasti imeytyvä öljy syväkosteuttaa ihoa ja sopii kaikille ihotyypeille sekä myös herkälle iholle.

itse en ole tuotetta käyttänyt raskausarpiin, koska niitä koskaan ei minulle tullut. Olen sen sijaan käyttänyt ACOn öljyä minun todella kuiville säärilleni. Öljy levittyy ja imeytyy todella nopeasti iholle, mikä ei viivyttele vaatteiden pukemista.

ALEKOODI ACO-TUOTTEISIIN YLIOPISTON APTEEKIN VERKKOKAUPPAAN:

Yliopiston Apteekin nettikaupasta voit ostaa ACO Minicare & Intimate -tuotteita 15% alennuksella koko syyskuun ajan (1.9-30.9.2019). Alennuksen saat koodilla HENNICA15.

-Hennica