BACK IN BUSINESS

Öljysäiliö 468
Luv North 
Tyylikäs mustavalkoinen outfit ja LUV NORTH korut
Lumene
Öljysäiliö 468

Helouu pitkästä aikaa!.

Siitä on tovi, kun olen viimeksi tänne blogin puolelle mitään kirjoittanut. Niin paljon on tapahtunut kevään ja kesän aikana, että nyt on korkea aika taas herättää blogini eloon!

Kesää ja lomia on vietetty aivan mahtavissa keleissä pitkin Suomea. Muutaman kerran pääsimme Mikaelin kanssa omalle mökille rentoutumaan ja vierailtiin myös ystäviemme kesäpaikoilla. Se on tehnyt hyvää ja jaksaa taas niin paljon paremmin aloittaa syksyn askareet.

Syksy hieman jo kurkistelee nurkan takana. Vaikka kelit ovat vielä kesäiset, opiskelun aloitus on selvä syksyn merkki. Kesä on mennyt kyllä täysin ajattelematta opintoja. Näin on parasta, vai mitä?

Tässä elokuussa on jo muutama lähipäivä koulua ja omaa kouluprojektia pitäisi päästä työstämään eteenpäin kovalla vauhdilla. Tavoitteena minulla on saada tutkinto valmiiksi ensivuoden keväällä.

Yksi isoimpia ja onnellisuuden uutisia on se, että olen raskaana. Pienokainen olisi tulossa maailmaan marraskuussa. Aluksi asian ymmärtämiseen meni tovi kunnes pystyi käsittämään täysin, että meidän perhe kasvaa yhdellä ihanalla ihmeellä.

Olen voinut todella hyvin koko raskauden ajan. Toki alussa oli väsymystä ja hieman etovaa oloa mutta se loppui kuin seinää ensimmäisen kolmanneksen loputtua. Valmisteluja ja hankintoja on jo tehty pienokaista varten. Sukupuoli on jo tiedossa, mutta se pysyy vielä toistaiseksi salaisuutena.

Tiedossa siis on työntäyteinen ja muutosten syksy/talvi.

-Hennica