HENKILÖBRÄNDI SYNTYY PITKÄJÄNTEISYYDEN JA TAVOITTEIDEN KAUTTA.

Blogi_maaliskuu_2.jpg
Blog_maaliskuu (1 of 5).jpg
Blogi_maaliskuu_1.jpg
Blog_maaliskuu (5 of 5).jpg

Miten saada oma ääni kuuluviin ja tehdä itsestä yleisön silmissä asiantuntija? Uskon vahvasti siihen, että rakentamalla henkilöbrändiä pitkäjänteisesti se lopulta palkitsee.

Henkilöbrändi on sitä, mitä muut näkevät sinussa työkaverina tai ystävänä, mutta ennen kaikkea se miten sinä tuot itseäsi esille verkon kautta. Se toimii käyntikorttinasi tai jopa CV:nä muille ihmisille ja yrityksille.

Henkilöbrändi itsessään on laaja käsite ja verkossa se koostuu monista eri kanavista. Olen aina ollut kiinnostunut siitä, miltä asiat näyttävät tai vaikuttavat; tietynlainen visuaalinen silmä on ollut minulla jo nuoruudesta asti. Aluksi en edes ajatellut, että voisin jotenkin ”brändätä” itseäni ja se tuntui ajoittain oudolta ajatukselta. Kun aloin rakentamaan omaa Instagram-tiliäni, siitä tuli väistämätöntä.

Kuvat ja tekstit pitää ajatella etukäteen, jotta yhtenäinen fiilis säilyisi. Instagram on jopa toiminut minulle oman henkilöbrändin rakentamisen alkuna. Henkilöbrändin rakentaminen on kokopäiväistä työtä. Haluan koko aika kehittää ja rakentaa omaani. Uuden sisällön tuottaminen ja suunnittelu vie aikansa ja haen inspiraatiota muiden bloggaajien ja some-vaikuttajien tileistä. Tuon omissa kanavissani esille omaa työtäni ja ajatusta siitä mitä haluan tehdä.

Saadakseen itselleen seuraajia esimerkiksi Instagramissa tai lukijoita blogilleen; täytyy kirjoittaa sellaisista asioista, mitkä kiinnostavat sinua itseäsi – mutta ovat samalla ajankohtaisia. Jokainen blogi tai Instagram-tili on omanlaisensa. Tavoitteena on saavuttaa se oma kohdeyleisönsä.

Ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa rakentaa omaa henkilöbrändiä. Tärkeintä on, että olet oma itsesi. Silloin asiat ja ideat syntyvät luonnostaan ja myös tuntuvat itselle oikeilta

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

-Hennica-