LINDEX BABY - THERE’S A NEW BABY IN TOWN

* Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lindexin ja Adtractionin kanssa. Postaus sisältää kaupallisia linkkejä. Ostamalla näiden linkkien kautta, tuet blogini toimintaa.

Pääsin mukaan tekemään tätä ihanaa yhteistyötä Lindexin ja Adtractionin kanssa, sillä Lindex lanseerasi viime viikolla uuden Baby-malliston, minkä myötä koko vauvanvaate valikoima uudistui. Tämä uusi mallisto korvaa siis aijemman Newborn-tuotesarjan.

Maybe you’ve heard the news? There’s a new baby in town.

Mallistossa on kaksi eri vauvanvaatekonseptia: Soft Nature sekä The Colour PopsNäitä kahta eri tyyliä yhdistelemällä saa monta eri asukokonaisuutta. Soft Nature -mallisto edustaa hieman hillitympää skandinaavista ilmettä ja on saanut inspiraationsa luonnosta. Malliston eri kuosien käsin piirretyt kuvitukset ovatkin kauniisti yhdistetty pehmeisiin sävyihin. The Colour Pops -mallisto on taas rohkeampi ja värikkäämpi mikä tarjoaa hauskoja, leikkisiä ja iloisia värejä sekä näyttäviä printtejä.

Mallistossa on kiinnitetty erityisesti huomioita materiaaleihin. Vaatteet on valmistettu GOTS -sertifioidusta puuvillasta ja kierrätysmateriaaleista. Vaatteet ovat laadukkaita, arkielämään suunniteltuja ja ne kestävät arjen kovaa kulutusta.

Uudistetussa mallistossa vaatteiden kokovalikoima on myös päivitetty. Myymälöiden lastenosastoilta kokovälillä 44–86 ja värikkään The Colour Pops -malliston tuotteita löytyy lindex.com-verkkokaupasta aina kokoon 104 asti.

Kävin itse viimeviikolla tutustumassa myymälässä uutuus tarjontaan ja hankin sieltä Bealle muutaman yöpuvun, bodyn ja super suloiset “ryppypeppu housut”. Kaikki nämä olivat Soft nature- mallistosta. Itse ihastuin täysin noihin pehmeisiin pastellin sävyihin. Olen ollut niin vakuuttunut Lindexin vauvanvaatemalliston yöpuvuista, pyjamat ovat ihanan pehmeitä ja kaksisuuntaisen vetoketjun ansiosta vaipanvaihto sujuu todella näppärästi. Tästä tuli myös hyvää kommenttia Mikaellta, joka toimii meillä vaippamestarina.

Löysitkö sinä suosikkeja verkkokaupasta? Nämä hankinnat Bealle ja myös tuo mun vaaleanpunainen neule löytyvät myymälöistä ja verkkokaupasta.

* Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lindexin ja Adtractionin kanssa.

-Hennica

Lindex Baby malliston pyjama
Kauniit yksityiskohdat suloisissa Lindex Baby malliston vaatteissa
Pyjamissa on kaksisuuntainen vetoketju.
Ihanat pastellin sävyt Lindexin Baby mallistossa