MITEN ARKENI PYÖRII?

210118_blog (2 of 7).jpg
Vaakakuva_pohja_2.jpg
hennica_ig_maanantai (1 of 1).jpg
hennica_ig_ma (1 of 1).jpg

Voin sanoa, että vuosi 2018 tulee olemaan hyvin erilainen aiempiin vuosiin verrattuina. Erilaisen siitä tekee sen, että ensimmäistä kertaa minulla on useampi projekti yhtä aikaa käynnissä ja joudun rehellisesti tekemään paljon töitä sen eteen, että pääsen toteuttamaan uusimpia unelmiani.

Päivätöiden lisäksi käyn koulua, jonka aloitin viime syksynä. Koulusta saatavat tehtävät ja projektit tuntuvat pitkästä aikaa mielenkiintoiselta vaihtelulta, vaikka ne samalla ovat työläitä ja vievät paljon aikaa minun vapaa-ajastani. Koulun lisäksi olen freelancer-sometuottaja kahdessa yrityksessä. Tuotan sosiaalisenmedian-sisältöä aktiivisesti useampaan kanavaan. Kaiken tämän yhdistäminen on haastavaa ja työlästä, mutta juuri sitä mistä nautinkin.

Kaiken tämän pyörittäminen ei onnistuisi ilman selkeää rytmiä ja rutiinia arjessa. Viikot kuluvat suurimmaksi osaksi päivätöissä. Vastaavasti viikonloppuisin minulla on hetki aikaa hengähtää ja panostaa myös kouluun ja sivutoimiseen uuteen rooliini. Nautin viikonlopuista, vaikka siellä olisikin muutamia tapaamisia tiimini kanssa. En pidä sitä yhtään rasitteena. Päinvastoin, koen että teen parhaiden tyyppien kanssa kiinnostavia projekteja. Näin se ei niin tunnu työltä.

Toisaalta viikonloppuna kuuluu myös rentoutua ja nauttia ystävien, mieheni ja perheeni seurasta. Rakastan viipyileviä brunsseja, nukkua pitkään sunnuntai aamulla sekä kotisohvalla löhöämistä. Vaikeinta on irtaantua puhelimesta ja somesta, sitä haluan opetella.

Ihanaa alkanutta helmikuuta kaikille!