SYKSYLLÄ PUHALTAA UUDET TUULET.

blog_syksy_1-3.jpg
blog_syksy_tupla.jpg
blog_syksy_1-4.jpg

Tämä syksy on poikkeava, muihin aikaisempiin verrattuna. Aloitan opiskelemaan pitkän taon jälkeen ja se tuntuu samaan aikaan jännittävältä ja mahtavalta. Erityisesti olen innoissani siitä, että olen mielestäni löytänyt alan, joka aidosti kiinnostaa.

Olen viimeksi opiskellut lukiossa ja siitä on kulunut jo useampi vuosi. Tuolloin opiskelu tuntui väkinäiseltä ja päämäärättömältä eikä intohimoa opiskeluun löytynyt. Koen, että tällä kertaa olen valmis panostamaan opiskeluihin ja kehittämään itseäni. Olen todella kiitollinen siitä, että minulle on aina löytynyt työtä ja arvostan jokaista työpaikkaa, missä olen saanut työskennellä.

Lähden opiskelemaan markkinointiviestintää aikuiskoulutuksen puolelle. Tiedän, että opiskelu ei tule olemaan helppoa, koska suoritan koulua päivätyöni ohessa. Olen silti valmis tekemään nyt sen eteen töitä. Haaveeni on ollut löytää ala, jonka parissa voisin tehdä tulevaisuudessa töitä. Nyt tämän haave on toteutumassa, kun pääsen opiskelemaan markkinointia.

Markkinointiviestintä on alkanut kiinnostaa minua vasta tämän vuoden aikana uusien ystävieni kautta. Syksy on muutenkin tuonut minulle paljon uusia ihmisiä ympärilleni ja uusia ajatuksia tulevaisuudesta.

Ihanaa syksyä sinulle!