TAVOITTEET TÄLLE VUODELLE.

Ihanaa alkavaa 2018 vuotta kaikille!

Ajatukseni ovat pyörineet paljon blogini ympärillä. Blogin aloittaminen on yhtä aikaa kovasti jännittänyt minua että innostunut uusiin haasteisiin. Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi vuosi kuin aloittamalla blogi.

Mikael_poster-5.jpg

Luettuani muiden tämän vuoden postauksia tulin siihen lopputulokseen, että kirjoitan myös siitä, millaisia tavoitteita minulla on tälle vuodelle. Yleensä ihmiset asettavat itselleen ns. uuden vuoden lupauksia tai haasteita. Itse en ole niitä tehnyt oikeastaan koskaan. Nämä lupaukset yleensä unohdetaan hyvin pian, joten mielestäni parempi lähestymistapa on asettaa tavoitteita koko vuodelle.

Mikael_poster-1-2.jpg

Yksi elämäni isoimpia intohimojani on matkustelu. Voisin matkustella jatkuvasti – Matkustelua ei voi koskaan olla liikaa. Yhdessä mieheni kanssa matkustelemme aina kun siihen on mahdollisuus. Tavoitteena siis olisi päästä mahdollisimman paljon reissun päälle tänäKIN vuona.

Tämä vuosi eroaa hieman aiemmista vuosista siten, että käyn koulua ja tarkoituksena olisi valmistua sieltä tämän vuoden lopussa. Tavoitteena olisi saada tämän alan töitä ja joissa pääsisin kehittää itseäni tällä mahtavalla alalla. Odotan mielenkiinnolla mitä kaikkia mahtavia juttuja tämä vuosi (toivottavasti!) tuo tullessaan.

Mikael_poster-4.jpg
Mikael_poster-2.jpg
Mikael_poster-6.jpg

Ja sitten on tämä blogini, jossa haluan kertoa teille, millaisten uusien haaveiden, asioiden ja haasteiden parissa tänä vuonna olen. Lopuksi haluan mainita että olisi hyvä tavoite kaikille että pitäisi itsestään hyvää huolta, kaikilla eri elämän osa-alueilla. Oma hyvinvointi on tosi suuri voimavara!

-Hennica-