Tulevaisuuden ura vaatii tekijältä intohimoa

Auringonkukka pelto espoossa
Nauru pidetää ikää. 
Syksyiset yksityiskohdat

Kaivoin mokkatakkini kaapista ulos, syksy on vihdoin tullut! Onneksi on vielä hieman lämpöä ja valoakin riittää. Viikot menevät kyllä hurjaa vauhtia.

Tätä postausta kirjoittaessa jouduin hieman miettimään mitä kirjoittaisin. Harvoin tuijotan näytön ruutua niin, etten tietäisi yhtään mistä kertoisin, mutta tänään on sellainen ilta. Istun sohvalla ja seuraan telkusta alkanutta sunnuntai illan elokuvaa, joudun tosissani miettimään – mitä minulle kuuluu? Enpä tosiaan ole hetkeen asettanut itselleni tuota kysymystä.

Arki kuluu ihan normaalisti töissä ja vauvamasua ihmetellessä. Sen lisäksi teen koulutehtäviä, lähinnä iltaisin sometuksen ohessa. Pitkiä päiviä siis tänä syksynä luvassa, mutta kaikki sen arvoista. Tarkoitus olisi valmistua ensi keväänä markkinointikoordinaattoriksi. Valmistumisen jälkeen tavoitteeni on päästä kokonaan markkinoinnin, sisällöntuotannon ja monipuolisen sometuottajan tehtäviin.

Se, että pääsee tekemään näitä asioita joista on aina haaveillut vaatii työtä ja oikeita ihmisiä ympärille. Oikeat kontaktit ja oma asenne vie todella pitkälle. Sosiaalisen median tuottajana täytyy olla aktiivinen ja inspiroitua pienistäkin asioista, jolloin pystyy toteuttamaan omaa itseään.

Piggy Creative mahdollisti minulle sen, että sain mahdollisuuden tutustua alaan ja oppia jo minua etevämmiltä tuottajilta, mitä somen tekeminen yrityksille tarkoittaa. Mentorit, yhteisöt ja muut työkokeilut ovat elinehto, jos haluaa kentälle ilman aikaisempaa kokemusta. Täytyy uskoa ja luottaa siihen mitä tekee, silloin työn jälki on aidoimmillaan ja tuottaa tulosta.  

Tällaisia ajatuksia tuli nyt mieleen kun aloin oikein miettimään. Ja vastaus tuohon että mitä minulle kuuluu just nyt, niin oikein hyvää kuuluu. Elämä on ihanaa!

Ihanaa syyskuuta!

-Hennica